1η Επίσκεψη 1
Παιδιών
Ενηλίκων 1
.jpg
για 1η επίσκεψη
  • Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ορθοδοντικών ο πρώτος ορθοδοντικός έλεγχος δεν πρέπει να γίνεται αργότερα από την ηλικία των 7 ετών. Συγκεκριμένα ορθοδοντικά προβλήματα (σκελετικής συνήθως φύσης) είναι πιο εύκολο να διορθωθούν πρώιμα, σε απουσία τέτοιων προβλημάτων ο ορθοδοντικός σας ενημερώνει για την ιδανική ηλικία έναρξης της ορθοδοντικής ή τον ιδανικό χρόνο επανελέγχου. Ο πρώτος έλεγχος διαρκεί 15-20 λεπτά.
  • Έγκαιρος έλεγχος ΔΕΝ σημαίνει και άμεση θεραπεία. Ο Ορθοδοντικός καταδεικνύει τον ιδανικό χρόνο έναρξης.
  • Μετά από κλινικό και ενδεχομένως ακτινογραφικό έλεγχο γίνεται επίδειξη σε Η/Υ θεραπευμένων περιστατικών παρόμοιας φύσης.
  • Η επιστημονική κατάρτιση του ειδικού ορθοδοντικού εγγυάται ένα αισθητικά άρτιο χαμόγελο, αλλα και μια βιολογικά - λειτουργικά σωστή σύγκλειση που να κατοχυρώνει τη φυσιολογική λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος. Η ορθοδοντική μπορεί να εστιάσει στη θεραπεία οδοντικών προβλημάτων ή να εστιάσει στον έλεγχο και την τροποποίηση της αύξησης του προσώπου (οδοντοπροσωπικη ορθοπεδική).
Πλέον υπάρχουν αισθητικές μέθοδοι ορθοδοντικής που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε ηλικία.
Παιδιών
  • Για όποιον επιθυμεί μια απόλυτα αόρατη μέθοδο ώστε να βελτιώσει το χαμόγελό του, τότε η ιδανική λύση είναι τα γλωσσικά σιδεράκια. Πρόκειται για σιδεράκια που κατασκευάζονται εξατομικευμένα για τον κάθε ασθενή και συγκολλώνται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών. Οποιοδήποτε περιστατικό, κάθε δυσκολίας μπορεί επιτυγχημένα να αντιμετωπιστεί με γλωσσική ορθοδοντική.
  • Ο Αντώνης Συγούρος διαθέτει πιστοποίηση στην εφαρμογή τεχνικών γλωσσικής ορθοδοντικής: Incognito, WIN Lingual Systems, eBrace, Harmony, κ.α.

Το κόστος μιας ορθοδοντικής θεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η διάρκεια της θεραπείας, η δυσκολία του περιστατικού αλλά και οι μηχανισμοί που θα χρησιμοποιηθούν (ορατοί / αόρατοι). Σε κάθε περίπτωση κατά τον πρώτο ορθοδοντικό έλεγχο ο ορθοδοντικός θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας και για το ακριβές κόστος κάθε επιλογής.

Ο αρχικός αυτός έλεγχος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ορθοδοντική

Καλέστε μας