Καλως ήρθατε στη ιστοσελίδα του ιατρείου μας. Παρέχουμε υπηρεσίες ορθοδοντικής σε παιδιά και ενήλικες στο ορθοδοντικό μας ιατρείο στη Ζάκυνθο. Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο που προσπαθούμε να παρέχουμε ιατρικά τεκμηριωμένες θεραπείες, με γνώμονα την ποιότητα του αποτελέσματος ώστε να λάβετε εσείς ή το παιδί σας ένα νέο ακόμη πιο όμορφο αλλά και υγιές χαμόγελο.
Group 6.1

Invisalign

Το μέλλον της ορθοδοντικής είναι εδώ.

Ο πλέον σύγχρονος τρόπος βελτίωσης του χαμόγελου είναι η θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες Invisalign. Για όσους επιθυμούν άνεση αλλά και μια αόρατη ορθοδοντική θεραπεία, χωρίς να έχουν κολλημένα κλασσικά σιδεράκια στα δόντια τους, μπορούν αλλάζοντας διαδοχικά τις διαφανείς μεμβράνες – νάρθηκες Invisalign να επιτύχουν ένα αρμονικό και υγιές χαμόγελο.

για παιδιά

Orthodontics for Children

Η επίτευξη ενός υγιούς και αρμονικού χαμόγελου είναι ο κύριος στόχος όταν θεραπεύουμε το ορθοδοντικό πρόβλημα ενός παιδιού. Πέρα από την αισθητική εξασφαλίζουμε και τη σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος ώστε να έχουμε ένα αισθητικά άρτιο αλλά και λειτουργικά υγιές στόμα. Κάθε θεραπεία σχεδιάζεται εξατομικευμένα ώστε να είναι άνετη, κατά το δυνατόν σύντομη αλλά και εφαρμόζεται στο κατάλληλο στάδιο ανάπτυξης του παιδιού.

Ενηλίκων

Adult Orthodontics

Οι υψηλές απαιτήσεις αισθητικής αλλά και άνεσης που έχουν οι ενήλικες ασθενείς μας, μας επιβάλουν να χρησιμοποιούμε τις τελευταίες μεθόδους ορθοδοντικής.

  • Εξατομικευμένα γλωσσικά αγκίστρα (εσωτερικά σιδεράκια),
  • Διαφανείς Νάρθηκες,
  • Διάφανα σιδεράκια

εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Η πιστοποίησή μας, η πολυετής εμπειρία μας σε αυτά τα συστήματα αλλά και τα ήδη θεραπευμένα περιστατικά αποδεικνύουν ότι το χαμόγελό σας είναι στα χέρια του ειδικού.

psifiakes lyseis

Ψηφιακές Τεχνολογίες

Η αγάπη μας για τις νέες τεχνολογίες, αλλά και η απαίτησή σας για νέου τύπου θεραπείες καθιστά την ορθοδοντική μια εμπειρία μακριά από τα στερεότυπα του παρελθόντος. Με τεχνολογίες όπως:

  • Τρισδιάστατη Σάρωση,
  • Τρισδιάστατη Εκτύπωση
  • Ψηφιακή Προσομοίωση του αποτελέσματος της θεραπείας

είμαστε ένα από τα λίγα ιατρεία στην Ελλάδα που επένδυσαν και χρησιμοποιούν επιτυχημένα τέτοιες τεχνολογίες στην καθημερινή κλινική πράξη.

1η Επίσκεψη

1η Επίσκεψη

Η πρώτη επίσκεψη κρατά συνήθως 15-20 λεπτά:

  • Γίνεται αναμνηστικός έλεγχος
  • Γίνεται κλινική εξέταση
  • Ενδέχεται να γίνει και ακτινογραφικός έλεγχος
  • Ακολουθεί ενημέρωση του ενδιαφερόμενου και επίδειξη παρόμοιων περιστατικών σε Η/Υ μαζί με προσομοίωση του σχεδίου θεραπείας.

Ο αρχικός έλεγχος είνια ΔΩΡΕΑΝ

Ο Αντώνης Συγούρος είναι Ειδικός Ορθοδοντικός (DDS, MSc) και ασκεί την ορθοδοντική σε παιδιά και ενήλικες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους διόρθωσης κάθε ορθοδοντικού προβλήματος με συμβατικές ή και αισθητικές (αόρατες) ορθοδοντικές μεθόδους. Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες βιογραφικό.
bio sigouros2

Online Smile Test

Στείλτε μας φωτογραφίες το χαμόγελό σας ώστε να δείτε τι μπορεί να πετύχει για εσάς η ορθοδοντική.

Αρχική

Καλέστε μας