Αρχική      Ορθοδοντική
                                                    Ορθοδοντικός Ζάκυνθος | Αντώνης Συγούρος

Ο Αντώνης Συγούρος είναι Ειδικός Ορθοδοντικός και διατηρεί ιατρείο στην 

Ζάκυνθο.

                                   
 
Καλωσήλθατε στον διαδικτυακό μας τόπο. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικές με το Ορθοδοντικό Ιατρείο του Αντώνη Συγούρου που βρίσκεται στην Ζάκυνθο. Ο Αντώνης Συγούρος είναι Ειδικός Ορθοδοντικός και ασκεί την ορθοδοντική σε παιδιά και ενήλικες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους διόρθωσης κάθε ορθοδοντικού προβλήματος με συμβατικές ή και αισθητικές (αόρατες) ορθοδοντικές μεθόδους.

Ορθοδοντική / Οδοντοπροσωπική Ορθοπεδική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με το χαμόγελο, την αισθητική και την καλή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος συνολικά.

 

Ορθοδοντικός είναι ο οδοντίατρος που ασκεί αποκλειστικά την ορθοδοντική, στην οποία ειδικεύθηκε σε αναγνωρισμένο πρόγραμμα για 3 τουλάχιστον χρόνια και διαθέτει τίτλο ειδικότητας από το Υπουργείο Υγείας.

 

Η ορθοδοντική μπορεί να εστιάσει στη θεραπεία οδοντικών προβλημάτων ή να εστιάσει στον έλεγχο και την τροποποίηση της αύξησης του προσώπου (οδοντοπροσωπική ορθοπεδική).

 

Η αντίληψη ότι η ορθοδοντική αφορά μόνο τα παιδιά είναι λανθασμένη, καθώς η ορθοδοντική μπορεί να διορθώσει προβλήματα αισθητικά και λειτουργικά σε όλες τις ηλικίες. Υπάρχουν περιπτώσεις ενηλίκων ασθενών όπου η μετακίνηση δοντιών και η διάνοιξη ή το κλείσιμο χώρων, μπορεί να γλιτώσει τον ενήλικο ασθενή από μια εκτεταμένη προσθετική αποκατάσταση (γέφυρα, εμφύτευμα) ή την απονεύρωση ενός δοντιού (λόγω εκτεταμένου τροχίσματος).

 

Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να αναγνωρίσετε τα πρώτα σημάδια ότι το παιδί σας θα χρειαστεί ορθοδοντική θεραπεία.


 

 
                 Αντώνης Συγούρος DDS MSc - Ειδικός Ορθοδοντικός | Φωσκόλου & Μερκάτη 6, Ζάκυνθος | Τηλ. 26950 43008 | info@orthodontiki.net 
                Antonis Sygouros DDS MSc - Specialist Orthodontist | Foskolou & Merkati 6, Zakynthos | Tel: +3026950 43008 | Click here for English 
       © 2019. Antonios Sygouros. All Rights Reserved.